OULUN HYÖNTEISKERHO KOKOONTUU

26.02.2016 00:00

Oulun hyönteiskerhon kerhoilta torstaina 3.3.2015 klo 18 Oulun Yliopistolla salissa YB210. Etäseurantamahdollisuus.

Oulun Hyönteiskerhon kokoontuu viikon päästä torstaina 3.3.2015 klo 18 Oulun Yliopistolla salissa YB210. Etäseurantamahdollisuus.

Paikalle saapuu vierasluennoitsija, Suomen johtava ahmaspistiäisasiantuntija Gergely Várkonyi kertomaan Suomen ahmaspistiäisistä (heimo Ichneumonidae) sekä mm. niiden merkityksestä perhoskantoihin. Esityksen kesto on reilun tunnin, se on avoin kaikille ja täysin maksuton, ja esityksen jälkeen on kahvitarjoilu pientä maksua vastaan. Käynti yliopiston A-ovesta Eläinmuseon vierestä, jolta opastus perille. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan joko sähköpostitse harrynystrom@gmail.com tai puhelimitse 044 749 1282, jotta osaamme varata riittävästi kahvitarpeita. Paikalle voi kuitenkin tulla myös ilmoittautumatta. Tervetuloa!

Huom! Esitystä (ääni ja valkokankaalla näkyvät asiat) voit seurata myös etänä tietokoneeltasi, jos et pääse paikalle. Tarvitset vain tietokoneen, internet-selaimen ja kaiuttimet tai kuulokkeet. Ohessa on linkki PPLY:n osallistumisohjeisiin, jotka soveltuvat myös tähän tilaisuuteen (yhteys pyritään avaamaan viimeistään 10-15 minuuttia ennen tilaisuutta): http://www.oulu.fi/biology/EH/pply.htm

Kun olet liittynyt kokoukseen, älä missään nimessä käynnistä omaa kameraa, äläkä jaa omaa kuvaruutuasi. Chatti-ikkunaa voit käyttää silloin, kun salissakin keskustellaan.

 

 

PPLY

PPLY:n kokous etänäÄäni + valkokankaalla näkyvät asiat, ei välttämättä videokuvaa salista tai esiintyjästä Kevään 2016 kokoukset 13.1., 10.2., 9.3., 13.4., 11.5. Kokousten ohjelma täällä: http://www.pply.fi/index.php/tapahtumakalenteri/

oulu.fi