PARHAAT PERHOSJUTUT JA -VINKIT YKSIIN KANSIIN

24.04.2017 10:24

Tilaa juuri ilmestynyt kirja nyt edullisesti.

Tilaa uusi perhoskirja edullisesti

Lauantaina 22. huhtikuuta ilmestynyt Tuomo A. Komulaisen kirja Konkarin rubiinit – Perhosharrastajien parhaat jutut ja viimeisimmät vinkit kertoo perhosharrastajien huippuhetkistä ja esittelee alan tuoreita metodologisia vinkkejä.

Suomen Perhostutkijain Seuran hallituksen tukema teos avaa perhosharrastuksen tunnepuolta, joka on monissa tähänastisissa julkaisuissa jäänyt vähemmälle. Miltä tuntuu löytää idänsiilikäs ja saada oleanterikiitäjä? Millaista oli harrastaa sota-aikana rintamalla? Miten hieno hyönteisvalokuva syntyy? Miltä pienestä tytöstä tuntuu liikkua perhosia keräävän isän kanssa? Kuinka vastavihitty vaimo reagoi, kun sulhanen alkaa kasvatella häämatkalla toukkia?  

Kirja on tarkoitettu kaikenikäisille hyönteisten ystäville. Sivuja on 448 ja kuvia yli 800. Metodiosiossa on pohdittu erityisesti, mikä on hienon perhoskokoelman salaisuus. Noin sadan sivun verran on aukeaman kokoisia valokuvia kotimaisista ja trooppisista kokoelmista.

Lue kokeneiden harrastajien parhaat perhoskokemukset, katsele heidän kokoelmiaan ja opi alan viimeisimpiä vinkkejä!


SPS:n jäsenet voivat tilata kirjan Seuran tarvikevälityksestä edulliseen 42  euron hintaan.

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse (tilaus@tibiale.fi) tai puhelimitse (0505616760) arki-iltaisin klo 17-19.

Tarjoushinta ei sisällä toimituskuluja. Tuotteen voi myös ostaa Seuran toimistolta (Lämmittäjänkatu 2 A) sen aukioloaikoina tiistaisin klo 15.30-20.00.
 

Teoksen tukijoita ovat SPS:n lisäksi Vuokon Luonnonsuojelusäätiö sekä Etelä-Karjalan Allergia- ja Ympäristöinstituutti.

Kuvat:
coll. Kronholm, Esko Tuomisto
coll. Kronholm, Esko Tuomisto
coll. Klemetti, Juha Jantunen